Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

БЛУЗОНИТЕ В IVET.BG И КИТАЙСКАТА РЕПЛИКА

by admin

Уважаеми клиенти,

Във връзка с появилата се дискусия относно качеството на пуснатите наскоро в IVET.BG блузони и тяхната цена бихме искали да уточним следното:

–         блузоните, които ние предлагаме на сайта ни, са произведени в Европейския съюз! Те не са китайски. Разликата ясно може да се види на снимките. Изработката е прецизна, блузоните са добре ушити, с плътна качулка и от два пъти по-дебела материя. Тези, които се предлагат по другите сайтове, са почти за еднократна употреба – некачествени материи, зле ушити, смачкани, с тънка качулка!!!

–         снимките, които използваме, са същите, защото искаме да подчертаем стила и начина на носене на този блузон. За нас е важно да обърнем внимание на стилизацията и нашумялата напоследък японско-корейска мода!

–         преди два месеца бяхме поръчали от китайските блузони, но след като ги видяхме, веднага ги спряхме от продажба в IVET.BG поради изключително ниското качество.

–         блузон BETHANY, който предлагаме в момента на нашия сайт, е произведен в Европа, два пъти по-дебел, от висококачествени материи, стегнат плат и не се развлича при пране! Клиентите, които са си поръчали този модел, са много доволни и забелязват разликата в качеството!

Все пак, ако някой държи единствено на цената, може да пазарува в eBAY или по другите сайтове, но трябва да е наясно, че евтиното впоследствие излиза скъпо! Нискокачествените китайски продукти, които може да получи за около 20 лв. от други сайтове, нямат нищо общо с продуктите, които продаваме в IVET.BG по отношение на качеството. Каним всички да се убедят сами в това като поръчат същия блузон от нашия сайт! Ако не сте доволни, имате право да върнете продукта и да си получите парите обратно!

Убедете се сами в разликата!

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки