Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Астро откровения за женствеността

by admin

Женствеността има различни имена: чувствителна, кокетна или здраво стъпила на земята. Кое определение Ви пасва най-добре – открийте с Ivet.BG и звездите.

ОВЕН 21.03-19.04
Определението „слаб пол” изобщо не се отнася за Вашата природа. Напълно чужди са Ви обикновено приписваните на жените плачливост и нерешителност. Много умело подчертавате достойнствата си с подходящо облекло и грим. Прекрасно знаете към какво се стремите, при преговори успявате да бъдете твърда и неотстъпчива. Дори в критични ситуации не използвате типичното женско оръвие: кокетността.

ТЕЛЕЦ 20.04-20.05
Обкръжена сте от аура на тайнственост: грижовна сте, атрактивна, облечена с вкус, винаги в съответствие със случая. В компания сте доста резервирана. Имате слабост към бижутата и големите аксесоари, за които бихте изхарчили спестяванията си. Това е единствената лудост, която допускате в живота си, тъй като обикновено се ръководите от разума си и здраво стъпвате по земята.

БЛИЗНАЦИ 21.05-20.06
Бихте могли да прекарате деня си в палатка, облечена в джинси и тениска, за да се превърнете след завръщането си в неустома съблазнителка. Тази двойнственост се проявява и в интересите Ви. Водите с колегите си дискусия на тема „Мотора на новия модел Audi“, за да разменяте след малко с някой друг мнения за литература.

РАК 22.06-22.07
Събирате в себе си всички черти идентифицирани с женствеността: мекота, чувствителност и грижовност. Търпелива майка сте, безрезервно успявате да се отдадете на децата и на семейството. Вродената Ви чувствителност често Ви пречи в живота, тъй като сте безсилна спрямо чуждата агресия или грубиянство. Вместо да се отплатите със същото, избухвате в плач.

ЛЪВ 23.07-22.08
Смело излагате на показ Вашата женственост, със сигурност не можете да се наречете сива мишка. Всяка сутрин преживявате дилеми, стоейки пред гардероба пълен с дрехи и се замисляте какво да облечете. Въпреки че когато излезете откъщи … няма мъж на улицата, който не би Ви огледал. Тъй като посвещението не е във Вашата природа, вкъщи въвеждате справедливо разделение на задълженията.

ДЕВА 23.08-22.09
Тъй като сте в постоянно движение нямате време да затсанете пред огледалото, предпочитате да поспите малко по-дълго. Облеклото Ви трябва да изпълнява едно условие – да бъде удобно. Отказвате се от неудобните движения, които предизвикват прилепналите дрехи, бижутата и високите токчета. Не се оплаквате, че имате много задължения свързани с работата и дома. Кокетността Ви е чужда, Вие сте естествена и спонтанна.

ВЕЗНИ 23.09-22.10
Отличавате се с такт и уравновесеност. Използвате женствените си козове, за да постигнете набелязаната цел като правите това много деликатно. Семпло облекло, прецизен грим, който почти не се забелязва, дискретен парфюм Ви правят да изглеждате като въплъщение на елегантността и добрия вкус. Вкъще сте овладяна, нежна, но и неотстъпчива.

СКОРПИОН 23.10-21.11
Твърдението: „Това не е занимание за жена” Ви изкарва от релсите, подобно на вицовете за блондинки и защитното поведение от страна на мъжете. Ако си поставите някаква цел, нищо не е в състояние да Ви спре. От противоположния пол не искате специално отношение. Едва когато останете насаме с Вашия партньор показвате цялата си женственост в пълния и блясък.

СТРЕЛЕЦ 22.11-21.12
Вие сте жена с неспокоен дух, която ненавижда стоенето на едно място. Възпитанието на децата и домакинството не задоволяват Вашите амбиции. Реализирате се в други сфери: постоянно учите нови неща, с удоволствие се премествате от място на място. Късно се решавате на брак и се стараете това да не промени стила Ви на живот. Затова домът, който създавате не би могъл да се нарече традиционен.

КОЗИРОГ 22.12-19.01
На пръв поглед създавате впечатление, че Ви е чужда чувствителността присъща на жените. Все пак хладното поведение и безразличието са само привидни. Вие просто криете чувствата си. Дистанцията и безупречните маниери карат някои да виждат във Вас истинска дама. Отлично поддържате дома си, грижите се за реда, макар тази грижа да не произхожда само от любовта към домашната работа, въпреки истинското Ви чувство за отговорност.

ВОДОЛЕЙ 20.01-18.02
Интуицията и предчувствията, за които мъжете могат само да Ви завиждат, карат много хора да се обръщат към Вас с проблемите си, а Вие винаги ги изслушвате. Имате способността да смекчавате споровете. Сама не знаете защо така става, но при Вас дори най-агресивните хора омекват и подават ръка за сдобряване. Вашият дом винаги е пълен с хора, които са привлечени от излъчващата се от Вас топлина.

РИБИ 20.01-18.02
Вие сте олицетворение на жената-дете: безпомощна, постоянно търсеща закрила и подкрепа у силния мъж. Ако става въпрос за разделението на ролите в брака, Вие сте традиционалистка: не се опитвате да доминирате, с облекчение се подчинявате на решенията на съпруга су и създавате топъл, спокоен дом, в който всички се чувстват защитени. Пълноценно се реализирате като майка и с ангелското търпение отговаряте на хиледите въпроси на Вашите деца.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки