Fashion Blog от най-големият български моден бутик Ivet.BG

Аромат на страст

by admin

Приглушена светлина, в проблясъците на която се отбелязват две горещи тела. Усеща се и специфичен сладострастен аромат, разнасяш се из цялата стая. Питаме се какво е това ухание подлудило страстите на тази двойка? В търсене на истината за аромата, който е в състояние да сътвори подобна наслада, се натъкваме на нестадартния мириз на тиква. Оказва се, че именно подобно ухание може да подкоси емоциите на всеки мъж. Според последните изследвания на американските учени точно закачливият аромат на тиква има най-силен ефект върху силния пол. Комбинацията му с лавандула вече ще е сигурният синтез за умопомрачаваща възбуда. Истина или не, струва си да рискувате, трупайки опит въз основа на това твърдение!

За учуда на дамите, бленуващи редовен полов живот, ние можем да Ви кажем, че мъжете с такъв предпочитат уханието на ягода.Те изпитват силна еротична наслада, ако наоколо се разнася свежестта на този плод.
Без съмнение едни от титулярите в ароматните афродизиаци са ванилията и шоколада. Те някак напомнят за голяма порция от шеметни удоволствия, сиропирани с наслада.

При нежния пол ситуацията с топ ароматите на възбужда е също толкова неочаквана. Настроението за секс при тях се предизвиква от миризмата на билкови бонбони, сладкиши с банан и забележете… прясна краставица. Дамите се подлудяват от подобна миризма, защото изпитват приятно чувство за комфорт и сигурност. Ако пък искате да намалите напрежението си и да избистрите напълно съзнанието си- то вашият аромат е ябълка или лавандула.

Всеизвестен факт е, че канелата се смята за универсален стимулатор на сексуални мисли. Това е дълбоко пазена тайна още от времето на древните римляни. Любопитен факт е, че те подготвяли прочутата си любовна напитка само от канела.
Със сигурност някои природни ухания могат да изместят еротичнот влиянието на парфюма Ви върху Вашата половинката. Заиграйте се с това и разнообразете сексуалния си живот с ароматна наслада от изкусителни плодове и цветя и подправки.

You may also like

Leave a Comment

Блогът използва бисквитки. ОК Повече информация за Бисквитки